Partners

Kuras verzorgt onze expertises op het Internet, bij douane, politie en Fod Economie. Tevens voert Kuras al onze enquêtes en onderzoeken uit. Kuras levert ook logistieke ondersteuning bij stockage en vernietiging.

Demontage Werkplaats Zeeland is onze destructeur bij uitstek. Hoewel gevestigd in Nederland heeft DWZ een reputatie weten uit te bouwen in ons land. DWZ werkt zo veel als mogelijk op ecologische wijze en zal recycleren waar mogelijk.

Merkenmoord - Een wereld zonder logo's en merknamen. Kan u zich dat voorstellen? Het begint bij neutrale sigarettenpakjes zoals in Australië, maar ... waar eindigt het ? Neutrale verpakkingen verbieden het gebruik van logo’s, merknamen en grafische elementen op de productverpakking. Ze worden door sommigen voorgesteld als een instrument om de consumptie van bepaalde producten die als ‘ongezond’ worden bestempeld te ontraden door ze ‘onaantrekkelijk’ te maken.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Abac-Baan maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info